Activitatile fizice in familie, excelente surse de sanatate

Timp estimat de citire0 minute, 43 secunde

Activitatile fizice sunt excelente izvoare de sanatate si energie pentru orice varsta, iar practicarea unor sporturi in familie ar trebui sa devina o obisnuinta, ba chiar o obligatie, pentru toata lumea.Un prim pas ar fi organizarea de intreceri in familie, in care invingatorul sa beneficieze de un anumit premiu, chiar si aparent lipsit de importanta. Astfel, puteti organiza o mini-competitie de aruncari la cosul de baschet, la care sa participe si copiii, si parintii si bunicii. Parintii trebuie sa fie in stare sa mentina tot timpul simtul umorului la un nivel ridicat. De exemplu, puteti organiza o seara de dans in familie, in care, costumati ca atare, sa va testati rezistenta fizica. Stilurile de dans se pot schimba, ritmurile la fel, chiar si partenerii. Cine ramane in picioare cel mai mult, primeste drept trofeu un CD cu formatia preferata
 


familyfitness.about.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate