A aparut Puiul Antistres

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Agricola Bacau a lansat solutia perfecta pentru ca femeile sa se bucure de mai mult timp liber: Puiul Antistres.Noul produs, unic pe piata româneasca, vine deja curatat si spalat, intr-o tava speciala si se pregateste atât la cuptorul clasic, cât si la microunde in maxim 40 de minute, putând fi usor asezonat si condimentat cu imaginatie. Puiul Antistres raspunde unei nevoi de piata identificate de Agricola Bacau in urma unei cercetari care arata ca 62% dintre femeile care gatesc ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea. De asemenea, 73% dintre respondente au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mâncarea este cea mai stresanta parte a gatitului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate