3 Chenes – 804 Express, Program de slabit 3 zile

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Alaturi de dieta speciala ce iti este recomandata odata cu achizitionarea acestui supliment de slabit, programul de slabit in 3 zile de la 3 Chenes te ajuta sa slabesti rapid oricand ai nevoie!

 Programul de slabit in 3 zile, 804 Express, se bazeaza pe un regim alimentar asociat cu suplimente alimentare naturale pentru a-ti pastra vitalitatea si a slabi mai usor. Pachetul conține un ghid detaliat cu regimul alimentar recomandat, 6 comprimate pentru dimineata, 6 comprimate pentru pranz, 6 comprimate pentru seara și 3 pliculete de 12 ml cu solutie buvabila. Numeroasele ingrediente naturale pe care le contine (extracte din ceai verde, papadie, urzica, soc, anghinare, guarana etc.) fac din Programul de 3 Zile solutia ideala pentru slabirea rapida.

Produs disponibil pe Raftul de slabit de la Catena.

Comanda online aici!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate