3 Chenes – 804 Aide Minceur Triple Action

Timp estimat de citire0 minute, 43 secunde

Slabitul nu este intotdeauna usor! Atunci cand tii dieta, ai perioade in care simti nevoia sa primesti un ajutor suplimentar, pentru a-ti pastra motivatia la cote maxime si a contracara partile mai putin placute ale curei de slabit.

Pentru a te ajuta sa treci peste partile neplacute ale oricarei cure de slabit (de ex., pofta pentru anumite alimente sau respiratia neplacuta datorata detoxifierii) in cele mai bune conditii, laboratoarele 3Chenes au conceput formula 804 Triple Action. Comprimatele masticabile 804 conțin extract de cafea verde, fibra de salcam și extract de kola, ajutand la arderea grasimilor, reducerea senzatiei de foame si improspatarea respiratiei. Se recomanda a fi folosite in paralel cu Programul 804 pentru a reduce inconvenientele legate de faza de slabire, ca parte a unui regim alimentar variat si a unui stil de viata sanatos.

Produs disponibil pe Raftul de slabit de la Catena.

Comanda online aici!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate