10 reguli ale slabitului de durata

Timp estimat de citire0 minute, 23 secunde

Antreneaza-te pentru efecte maxime

Multa vreme, cardio a cules toata gloria cuvenita exercitiului fizic pentru meritele avute in lupta cu kilogramele in plus. In realitate, antrenamentele de forta si cele pe intervale de intensitate ridicata, altfel spus HIIT, sunt adevaratii eroi cand vine vorba de slabit. Sunt nenumarate studii care demonstreaza ca acestea ard mai multe calorii si topesc mult mai eficient grasimea. Pentru rezultate optime, specialistii recomanda alternarea sesiunilor HIIT sau cardio cu cele de anduranta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate